Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013


ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ




ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ  03/12/2013.    Θεοδοσόπουλος  Στέλιος.
ΩΡΑ 3.00 μμ.                                                                                                                                             Συνάντηση και ενημέρωση για θέματα τρέχουσας Ευρωπαϊκής Πολιτικής εν όψει της ανάληψης της προεδρίας από την Ελλάδα από τους Έλληνες Ευρωβουλευτές κα Γιαννάκου-Κουτσίκου Μ., κα Ράπτη Συλβάνα και  κο Παπανικολάου Γιώργο. Κατέθεσα υπόμνημα με αίτημα την δημιουργία Ευρωπαικής συνεργασίας σε επίπεδο Εθελοντικών ομάδων Πολιτικής Προστασίας και Δασοπροστασίας-Πυρόσβεσης, τονίζοντας  και το προτεινόμενο πρόγραμμα ανταλλαγής εθελοντών μεταξύ των Ευρωπαϊκών ομάδων, για να συμπεριληφθεί στην ατζέντα της Προεδρίας της Ελλάδος. Παραδώσαμε επίσης το έμβλημα του συλλόγου μας σαν αναμνηστικό εν όψει της Ελληνικής Προεδρίας.
ΩΡΑ 6.00 μμ. Συμμετοχή στην αίθουσα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου  ASP 3 G 2 στην  εκδήλωση “Regional and Local Strategy for growth and innovation in Greece. Building a better Community  με εισηγητές τους: κο Παπανικολάου Γ., Κο Σταυρόπουλο, κα Czermohortszhy  και ο Ευρωπαίος Επίτροπος για την περιφερειακή πολιτική  Mr. Johannes Hahn σε στρογγυλή τράπεζα με συζήτηση και συμπεράσματα, τα οποία καταχωρίσαμε και θα εξετάσουμε.
04/12/2013.
3.00μμ. ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ.               
Σύσκεψη με τον National Expert Policy Officer European Response  κο Παραλίγκα Απόστολο , τον κο Πετρόπουλο Ιωάννη Πολιτικό επιστήμονα μέλος του συλλόγου μας και αναλυτή ευρωπαϊκών προγραμμάτων, και τον διοικητή του Κέντρου ERC κο Yuha Auvinen . Ανταλλαγή απόψεων, ενημέρωση για τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της EU , επίδειξη του συστήματος  CDACS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου