Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ ΒΛΑΧΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑ





ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΠΑΥ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ
Καθαρισμός παλιού λατομείου
Την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου, ο Σύνδεσμος Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) ξεκίνησε επιχείρηση καθαρισμού της περιοχής του παλιού λατομείου του Βλάχου, επί της οδού Αγ. Νεκταρίου, στη Γλυφάδα. Ο ΣΠΑΥ ανταποκρίθηκε σε αίτημα φορέων της περιοχής και του Δήμου Γλυφάδας, απομακρύνοντας μπάζα, σκουπίδια και παλιά λάστιχα.
Σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων, στο χώρο που είχε χρησιμοποιηθεί παλαιοτέρα ως παράνομο διαλυτήριο παλαιών οχημάτων, γινόταν χρήση ναρκωτικών καθώς βρέθηκαν ακόμη και σύριγγες. Η δε έκταση έχει χαρακτηριστεί αναδασωτέα από το δασαρχείο Πεντέλης από το 1999.
Από πλευράς του ΣΠΑΥ ο πρόεδρος του ΣΠΑΥ κ. Ν. Χαρδαλιάς, η αντιπρόεδρος κ. Αντωνίου, το μέλος  της εκτελεστικής  επιτροπής του ΣΠΑΥ Δημ. Σύμβουλος Γλυφάδας και πρόεδρος  των εθελοντών δασοπυροσβεστών Γλυφάδας  κ. Σ. Θεοδοσόπουλος ,ο Διευθυντής του ΣΠΑΥ κος  Β. Νομικός και από πλευράς Δήμου ο Δήμαρχος Γλυφάδας κ. Κ. Κόκκορης, ό Αντιδήμαρχος καθαριότητος   και υπεύθ. πολιτικής προστασίας κ. Δ. Τσαμπίρας, ό Αντιδήμαρχος πολεοδομίας κ. Α. Παναγόπουλος, και Δημ. Σύμβουλοι επέβλεψαν την έναρξη των εργασιών.
Ό ΣΠΑΥ δυναμικά αρωγός στην ανάπλαση και διαφύλαξη του Υμηττού μας  και ο Δήμος μας συμβάλλει και πριμοδοτεί. Συγχαρητήρια σε όλους  και συνέχεια των προσπαθειών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου